Referenties

Hetty Mol

Cullinan Coaching

Wendy leverde de prachtige website voor Cullinan Coaching, zij viel voor mij op in haar deskundigheid en service en ondersteuning en dit heb ik erg gewaardeerd!

 

Christien Procee

Hulp bij autisme in relaties

Ik sluit me graag aan bij de andere mensen die Wendy aanbevelen. Wendy werkt snel en goed. Ik ben als klant zeer tevreden over het resultaat van de huisstijl die ze voor me heeft gemaakt, maar ook over de prettige manier waarop Wendy als persoon met mij als klant is omgegaan.

 

Marielle Schipperen

Healthworx

Na een paar goede resultaten van Wendy te hebben gezien bij anderen (o.a. logo van Seniorenbeurs Nijkerk 2013) heeft ze ook mijn visitekaartjes, flyers en banners ontworpen. Ze heeft aan een paar woorden genoeg om het juiste ontwerp te maken. Wendy werkt snel en het gaat niet ten koste van de kwaliteit. Ik ben blij met het resultaat.

 

Thea Thibaudier-Zondervan

Thizo

Werken met Wendy is een feestje. Met veel plezier, enthousiasme en met een super resultaat heeft Wendy mijn huisstijl ontworpen. Ook voor de volgende klus (het ontwerpen van een flyer) heb ik Wendy al weer ingepland.

Als je met plezier met iemand samen wilt werken aan een mooi resultaat, dan moet je bij Wendy van Studio Frisk zijn.

 

Marc Hendriksen

Blauspecht

Al 8 jaar werken Wendy en ik samen, eerst als collega’s, nu als partners. Dat wil dus wat zeggen! Wendy is een gedreven en getalenteerd grafisch ontwerper, die zeer snel en flexibel werkt, maar ook heel nauwgezet werk aflevert. Onze samenwerking verloopt uiterst prettig, ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen voor alle reclameuitingen.

 

Ramon de la Fuente

Online Marketing | Adwords | Analytics | E-commerce

Ik heb met Wendy van Studio Frisk uitstekend samengewerkt om een flyer te maken voor een voor mij zeer dierbaar project. Het resultaat was een prachtig grafisch ontwerp en het was er verbluffend snel!

Ik heb met veel verschillende grafische top ontwerpers bij Philips, Sonos en Google gewerkt. Wendy kan zich meten met de beste. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen komt ze uiteindelijk met een ontwerp dat gelijk – de eerste keer – heel goed is.

 

Bekijk het hier het resultaat.

Aanrader!

 

Marcelle Warringa

Commuwise

Enige tijd geleden heb ik van de diensten van Wendy de Kruijff gebruik mogen maken. Het is mij enorm goed bevallen en ik beveel Studio Frisk daarom graag aan. Wendy is creatief, werkt snel en weet met weinig uitleg door mij als opdrachtgever precies weer te geven wat ik voor ogen had. Daarnaast kwam ze met goede idee├źn om mijn projectidee nog beter naar voren te laten komen. Ik werk een volgende keer graag weer samen met Wendy en Studio Frisk.

Referenties